Brief van Marinus

Brief van Marinus

 

Beste medewerkers van ChiqCare,

 

Er is al weer bijna een jaar voorbij!

Langs deze weg willen wij jullie hartelijk bedanken.

2 jaar geleden hebben mijn vrouw en ik kennis mogen maken met ChiqCare. Na lang zoeken naar de juiste zorginstantie, hoorden wij via een collega goede verhalen over ChiqCare. Na een fijne kennismaking hebben wij toen de stap gezet om bij jullie in zorg te komen.

 

Als ik terug kijk naar de afgelopen 2 jaar, hebben er best wat veranderingen plaats gevonden. Vooral veranderingen in mijzelf. Zo heb ik samen met ChiqCare gewerkt aan een gezondere versie van mijzelf. Zowel fysiek als mentaal heb ik flinke stappen gezet. Deze stappen hebben ervoor gezorgd dat ik stabieler in het leven sta en ik beter kan omgaan met tegenslagen. En dat alles met goede begeleiding van jullie.

 

In de afgelopen tijd heb ik opnieuw mensen moeten leren vertrouwen. Mijn vertrouwen in mensen was behoorlijk beschadigd. Geduld heeft hier een belangrijke rol gespeeld. Ik heb geleerd om geduld te moeten hebben. Het kan niet altijd zo zijn dat alles direct lukt. Maar ook het geduld van jullie als begeleiders was hierin erg belangrijk. Naarmate ik merkte dat ik echt geholpen werd, kon ik mij steeds meer vrijgeven om zaken met jullie te bespreken.

 

Bedankt voor alle goede zorgen. Voor nu en voor de toekomst!!

 

Groetjes,

Marinus