VACATURES

ChiqCare vergroot levensgeluk, ook voor haar personeel


Vacature Slaapwachten M/V

ChiqCare is een ISO-gecertificeerde optimale zorgverlener, waarbij zowel extramurale als ambulante zorg wordt verleend aan haar cliënten op zowel medische, psychische en/of lichamelijke gronden als op basis van lifestyle wensen en/of familiaire ondersteuning. Wij richten ons specifiek op woonbegeleiding van mensen met een (licht) verstandelijke en/of lichamelijke handicap of op basis van een diagnose volgens DSM (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) op zorgvuldig geselecteerde zorglocaties, waarbij wij ons dagelijks voor onze cliënten inspannen om de kwaliteit van leven te optimaliseren en de zelfredzaamheid te vergroten;

Wij willen graag ons ChiqCare team uitbreiden, en zijn en zijn per direct op zoek naar:

 

Slaapwachten M/V

Voor plm 24 uur per week

 

ChiqCare WoonZorg biedt begeleiding aan mensen die om diverse redenen, hetzij psychisch hetzij op basis van lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen, niet (geheel) zelfstandig kunnen wonen. Wij bieden onze zorg aan op basis van de WMO en de WLZ. In veel gevallen zijn wij gecontracteerd zorgaanbieder en daardoor een verlengstuk voor de betrokken gemeenten en het zorgkantoor.

 

Wij bieden jou een leuke uitdagende functie aan binnen een super gemotiveerd team. De salariëring sluit aan bij de cao GGZ. Bij voorkeur zoeken wij mensen met een zorgachtergrond die flexibel inzetbaar zijn.

In het bezit zijn van een geldig BHV-diploma is een pré.

 

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ook CHIQ werken in de zorg?

 Schroom niet, en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Sollicaties kunnen worden toegezonden naar ons kantooradres:

ChiqCare

Birkstraat 134

3768 HM Soest.

of per mail aan info@chiqcare.nl

 

Voor meer informatie over ChiqCare kijk op onze facebookpagina of op www.chiqcare.nl