Onze locaties

Midden in de maatschappij

Welke locatie past het best

Wie op zoek is naar een gepaste woning wil natuurlijk weten hoe het eruit ziet, of het er gezellig is en of er bijvoorbeeld ruimte is voor bezoek. ChiqCare heeft verschillende locaties voor beschermd, begeleid en ambulant wonen. In sommige opzichten verschillen de locaties, maar in veel opzichten zijn ze ook hetzelfde. Want we vinden het belangrijk dat onze locaties aan bepaalde zaken voldoen.

  • Goed toegankelijk met openbaar vervoer
  • In de buurt van supermarkt of winkels
  • Voldoende buitenruimte
  • Ruime kamers met eigen voorzieningen
  • Mogelijkheid tot privacy
  • Daglicht, goed onderhouden en gezellig

Bereikbaarheid

Overal dichtbij

Onze ruime locaties verspreid over de regio Eemland zijn allen gelegen in de buurt van de ‘faciliteiten’ die je nodig hebt: dichtbij de natuur voor een fijne wandeling maar ook altijd op loop- of fiets afstand van een winkelgebied. Het openbaar vervoer is vanuit elke locatie goed bereikbaar en soms zelf voor de deur. Onze locaties bieden genoeg ruimte om samen te zijn maar ook een ruime fijne plek om je te kunnen terug trekken.

Afhankelijk van de locatie beschik je over je eigen faciliteiten of deel je deze. Daarnaast hebben onze groepslocaties altijd een tuin of een ruim balkon. Op de groepslocaties is er altijd een extra ruimte waar je tijdens een gesprek met je persoonlijk begeleider rustig kunt gaan zitten. Gezelligheid en een prettige woonsfeer vinden wij erg belangrijk, onze begeleiders dragen hier zorg voor.  Wanneer je binnen ChiqCare komt wonen/ verblijven proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met jou (woon-)wensen. Daarnaast vinden wij matchen met andere bewoners erg belangrijk, dus kijken wij goed naar de groepssamenstelling en of jij je hier thuis kan gaan voelen.

Impressie van onze locaties

De juiste plek

Voor meer informatie over een aantal van onze locaties volg één van de onderstaande links.
Locatie de Birkt:
https://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod/de-birkt
Locatie Hanzekade:
https://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod/hanzekade
Locatie Kuinrestraat:
https://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod/kuinrestraat
Locatie Soesterbergsestraat:
https://www.meewoonwinkel.nl/woonaanbod/soesterbergsestraat