De zorg

Wat je moet weten

Over onze zorg

ChiqCare denkt niet in problemen of zorgvraagstukken. Onze Woonzorg is meer gericht op de positieve ontwikkeling van ieder mens. Onze aanpak in combinatie met veilig en zorgeloos wonen vormt de absolute fundering. We bouwen samen met cliënten aan een stevige basis en bouwen van daaruit een levenslooptrap naar geluk.

We stellen onze cliënten de vraag: waar mogen wij jou blij mee maken? Het antwoord daarop vormt onze leidraad voor het organiseren van plezierig wonen, maar ook voor perspectieven op het gebied van werk, school, sport, financiën en hobby’s.

Het zorgplan

Zorg op maat

Wanneer je bij ChiqCare in zorg komt, krijg je een (tijdelijk) zorgplan. Je zorgplan is het levensplan van jouw doelen voor de toekomst. Omdat het om jouw toekomst gaat, wordt dit plan door onze gedragswetenschapper/orthopedagoog met jou samen opgesteld en geheel op maat gemaakt.

Jouw persoonlijk begeleider zit ook bij deze afspraak omdat hij/zij samen met jou aan de meeste doelen zal werken. Indien jij dit wenst, kan er ook een behandeldoel (CGT) of psychologische-gesprekken met de gedragswetenschapper/orthopedagoog aan jouw zorgplan worden toegevoegd.